adidas campus dame hvid

Post a reply


BBCode is OFF
Smilies are OFF
Topic review
   

Expand view Topic review: adidas campus dame hvid

adidas campus dame hvid

Post by biliailsun » Tue Oct 17, 2017 10:22 am

Image

Startet korrekt på basketballbanen tilbage I 1980'erne, kom adidas campus dame hvid på et tidspunkt, hvor adidas allerede lavede gode ting I sporten. Superstjernerens tekstureret tådel var allerede ved at dreje hoveder sammen med den forhøjede Pro Model, og på fodboldsiden regerede Gazelle øverst.

Vi kan altid regne med adidas Originals for at holde klassiske stilarter som Gazelle og Superstar I frigivelsesrotationen; og denne sommer adidas vil fortsætte med at holde de klassiske vibes kommer med tre farveveje på campus. adidas campus mænd sort blev oprindeligt udgivet I 1971 som en lavkornet basketballsko, adidas turneringen, men I 1980 ville I sidste ende overgå til den livsstilssko, vi kender og elsker I dag. Denne klassiske silhuet blev endda præsenteret på forsiden af ​​Beastie Boys 1992 debut album Check Your Head.

Hvis du er fan af adidas Superstar, Gazelle eller Stan Smith, vil du elske deres søskende adidas campus sko billigt Campus har et solidt sted I adidas historie; Det blev dog aldrig set I rampelyset. 2017 er bestemt til at være kampens genoplivning og dets påstand I det nuværende sneakerlandskab. Adidas Campus blev oprindeligt kaldt 'Turnering' I begyndelsen af ​​1970'erne og blev omdøbt til 'Campus' I 1980. Stilen begyndte livet på banen - en lav -top basketball sneaker, der I sidste ende overgik til en afslappet skatesko med en vulkaniseret sål.

Sidste fredag ​​var vores personlige store dag, teamet arbejdede mod de sidste to år. Adidas Group Learning adidas campus grå lilla "vores Corporate University", blev officielt lanceret af Chief HR Officer Matthias Malessa og Robin Stalker, CFO og første dekan for Learning Campus.

http://www.dkskosport.com/

Top

cron