Målet utjämnade Liverpools öppnare sköt av Adam Lallana, en

Are you new? Just joined the forums? Introduce yourself.

Målet utjämnade Liverpools öppnare sköt av Adam Lallana, en

Postby KathieBr » Fri Aug 24, 2018 10:50 am

Målet utjämnade Liverpools öppnare sköt av Adam Lallana, en av en trio av utbytbara 'falska nioår' I attacken tillsammans med Philippe Coutinho och Raheem Sterling, som kanske själv hade spelat sin sista hem match på Anfield, även om Gerrard I veckan uppmuntrade Han stannade. Sterling var överträffat av båda hans strejkpartner.
Lallana, en spelare på 25 miljoner dollar som expensivt undertecknades som den typ av angripande mittfältaren som Gerrard en billiga fotbollströjor gång var, tog sitt mål väl och grep på bollen efter att Martin Kelly hade sålt kort Scott Dann.
Gerrard ledde firandet men hade hittills varit perifer. Han gjorde ett par defensiva avlyssningar, men gick aldrig fram tillräckligt långt för att starta den typ av skott som gjorde honom till en riktig Kop idol tills en 64-minuters försök var scuffed I målvakt Wayne Hennessys händer.
Vid den tiden hade ersättare Wilfried Zaha satt palatset framåt med sin första touch. Bolasie billiga fotbollströjor var målets skapare och Liverpools repetitionsmormentor lämnade fältet till en ovation från hem fansen som också slagit baren innan Rodgers 'tredje stora taktikbrytare - mindre än par för honom - så småningom placerade Gerrard längre fram off substitute Rickie Lambert, själv en sannolikt Anfield avgång I sommar.
Gerrard flankerades av familjevänner och lagkamrater när han inledde en postmatch alp.
KathieBr
 
Posts: 9
Joined: Fri Aug 24, 2018 7:25 am
Location: Australia, Maude
Return to Introductions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests

cron