En av de mest glamorösa I 16: e omgången, men det vore föred

Are you new? Just joined the forums? Introduce yourself.

En av de mest glamorösa I 16: e omgången, men det vore föred

Postby KathieBr » Sat Aug 25, 2018 12:48 am

En av de mest glamorösa I 16: e omgången, men det vore föredraget om den fem-tiden-mästare Liverpool som kvalificerar sig. Tyvärr slogs laget ut efter att ha tappat till Basel, vilket gör det svårt att satsa och det är bäst att vänta och se vad resultatet av detta möte är.
Basel borde dock få krediter för sin svindlande prestation I gruppfaser, eftersom de inte på något sätt utsädes, tillsammans med Ludogorets Razgrad, I en grupp fotbollströjor barn som består av Real Madrid och Liverpool. Detta kommer att lägga till deras ära om de kan besegra två Champions League-mästare, Porto.
Det första laget kommer att äga rum den 18 februari 2015 I St Jacobs 'Park, medan det andra benet hålls den 10 mars 2015 I Stadion do Dragão. Arsenal kommer att vara värd för Basel på Emirates Stadium I ett Champions League-spel på onsdag natt med dem hoppas en seger över Conte s team att vara en förmögenhet I matchen mot Basel fotbollskläder Group A.
Arsenal förlängde sin anmärkningsvärda prestation på lördag när de besegrade sin största motståndare I London, Chelsea. Wengers team skämde London Blue på Emirates Stadium, med en poäng på 3-0.
Arsenal är nere med sin bästa styrka och gör 3 mål före halvtid. Sanchez öppnade scoring rally I den 11: e minuten, medan Walcott fördubblades sin fördel I 14: e minuten, innan M.
KathieBr
 
Posts: 9
Joined: Fri Aug 24, 2018 7:25 am
Location: Australia, Maude
Return to Introductions

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 13 guests

cron