Det är 0,61 mål per spel, jämfört med 0,48 för Sanchez för t

Are you new? Just joined the forums? Introduce yourself.

Det är 0,61 mål per spel, jämfört med 0,48 för Sanchez för t

Postby Savannah » Sat Aug 25, 2018 5:17 am

Det är 0,61 mål per spel, jämfört med 0,48 för Sanchez för tillfället - men givet att han ligger I genomsnitt 0,68 mål per spel I sin första säsong som en central anfallare, kanske det inte är fråga om frågan.
Cadiz återfått kort status för sekundärfotboll bara för att sedan drabbas av nedläggning och har sedan aldrig återhämtat sig till en annan division ovanför honom.
Claudio Barragan s trupper har några inkonsekventa prestationer fotbollströjor barn mot topplag. Efter att ha hållit Atletico Madrid en ojämn rita I pre-season-matchen förlorade de 5-1 på aggregat mot Villarreal I förra årets Copa på samma stadium.
Den gula ubåten är oslagad I sina senaste sex ligamatcher, inklusive en 1-0 seger över Almeria B på lördag.
Benítez har blivit en tränare som bor under tryck, med några riktiga anhängare som kräver att den tidigare Liverpool-chefen lämnar Santiago Bernabeu.
Medan det finns rykten om att den spinnande stjärnan Cristiano Ronaldo är missnöjd med Benitezs tillvägagångssätt fotbollskläder I att hantera laget, försvarar Pepe att truppen stöder sin tränare, och det gör president Florentino Perez också.
Men Madrid har bara vunnit fyra av sina åtta matcher I La Liga och är sex poäng bakom Barcelona.
Två lag beboare av de fem bästa I spanska ligamästningarna möts I kvartfinalen I det första laget av Copa del Rey-schemat I Balaidos-stadion torsdagen den 21/01/2016.
Savannah
 
Posts: 8
Joined: Fri Aug 24, 2018 6:00 pm
Location: Arnstorf
Return to Introductions

Who is online

Users browsing this forum: tujue and 14 guests