Orlando Citys Kaka är den högsta betalda spelaren I MLS-hist

Are you new? Just joined the forums? Introduce yourself.

Orlando Citys Kaka är den högsta betalda spelaren I MLS-hist

Postby ZUCTrace » Tue Sep 04, 2018 7:41 am

Orlando Citys Kaka är den högsta betalda spelaren I MLS-historien.
Men siffrorna ger en glimt av lönesättningarna hos varje MLS-klubb. Enligt denna runda siffror kommer Toronto att täcka ut det högsta beloppet av garanterad ersättning på 16,7 miljoner dollar. Chivas USA, vilka källor säger att stängas av I slutet av kampanjen, kom in med det lägsta beloppet av garanterad ersättning på 3,3 miljoner dollar, följt noggrant av Columbus och Colorado.
Columbus är Napoli fotbollströja barn en klubb som har gjort sina dollarräkning, men spenderar drygt 82 000 dollar för varje poäng I ståndpunkten. Det bästa I detta avseende är D. C. United, som tillbringade $ 77. 654 per poäng. Som det länge varit fallet I MLS, spenderar massor av pengar ingen garanti för framgång. Man måste bara bevittna Torontos kamp bara för att göra slutspelet, trots sin liga höga lönefördelning. Det hjälper till om sådana djupa coffers spenderas klokt, som är fallet med L. A. och Seattle.
Kaka verkar Ajax fotbollströja barn redo och upphetsad för utmaningen att leda nya MLS-klubben Orlando till MLS-cupen medan han är där.
Den brasilianska erkänner emellertid att hans framgång kommer att kopplas till bra prestanda på planen. Bekymmer om hans skicklighet verkar ogrundade efter att han spelat 56 matcher för Milan och Alma mater Sao Paulo FC förra säsongen, nettade 11 mål och registrerade nio assistenter.

Chasitycc maglie del calcio MilanWhit
MaryjoSup [url=http://www.esakef.agrinet.tn/?option=com_k2jor barn[/url]RubinEdwa
LeahKater [url=http://roma.welovetime.com/?option=com_k2jer[/url] QuincyShi
AngeliaLl maglie calcio a poco prezzo LeoSkippe
http://jualhandytalky.com/?option=com_k ... id=2013307 MargotWal AuroraQnm
LucyTyree maglie calcio Stephania
ZUCTrace
 
Posts: 7
Joined: Thu Aug 23, 2018 6:04 pm
Location: Canada, Peace River



Return to Introductions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

cron