Neymar Kadung mente, at mange mennesker forsøger at chikaner

Are you new? Just joined the forums? Introduce yourself.

Neymar Kadung mente, at mange mennesker forsøger at chikaner

Postby Annie80D » Wed Sep 05, 2018 7:10 am

Neymar Kadung mente, at mange mennesker forsøger at chikanere modstandere. Men Bakero var uenig med udtalelsen og gav straks et forsvar. Neymar har tre klassifikationer af decharge klausulværdier I hans nye kontrakt I Barcelona. Den nye kontrakt gælder indtil 2021.
Barcelonaklubben I sin officielle erklæring på klubbenes hjemmeside sagde, at den havde indgået en ny kontraktaftale med Neymar. Kontrakten gyldig til Barcelona fodboldtrøje med tryk 2021 vil blive underskrevet af den brasilianske stjerne på fredagens fremtid.
Der er noget særligt med denne nye kontrakt. Hvis spillerne generelt kun har en buy-out-klausul eller en kontraktudgivelsesklausul, har Neymar tre klassificering af dechargeklausulværdier, der stiger årligt.
For det første år er frigivelsesklausulen 200 millioner euro, eller ca. 2,87 billioner Rp. Det betyder, at klubentusiasterne skal betale for det, hvis de vil købe det på transfermarkedet næste sommer Manchester United fodboldtrøje med tryk 2017.
Neymar afslørede en interessant kendsgerning. Selvom begge mærkede stjernespilere blev denne brasilianske angriber aldrig følt ringere end at være nær Lionel Messi.
Neremar følte dårligere følelser, da han først sluttede sig til Barcelonas spillere ved klubbens træningshovedkvarter I 2013. På det tidspunkt var denne brasilianske stjerne lige kommet fra Santos klub.

ImaMount fotballdrakter CarmenMcc
SwenyhDgm billige fodboldtrojer LavernFei
DianneFer [url=http://clmnlab.dothome.co.kr/index.php?mid=board_KRxG65jor[/url]LurlenePa
HwaCanter [url=http://www.weimarkido.com/xe/index.php?mid=board123jor barn[/url] VioletTru
BlakeStep fotballdrakter barn Madelaine
Christina maglie del calcio ZacStreet
Annie80D
 
Posts: 4
Joined: Sat Aug 25, 2018 4:16 pm
Location: PoznanReturn to Introductions

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 11 guests

cron