adidas ultra boost dames Nederland

Are you new? Just joined the forums? Introduce yourself.

adidas ultra boost dames Nederland

Postby finesixy » Wed Oct 18, 2017 8:44 am

De adidas Ultra Boost. De adidas Ultra Boost Uncaged adidas ultra boost dames en de adidas Ultra Boost X van de vrouwen. Dit zijn de drie paren die de komende Parley x adidas Ultra Boost Collection vormen. Scherp in kleurenschema in harmonie, vandaag kijken we al drie de volgende drie paren om volgende maand te vallen. Al drie Ultra Boost-modellen die hierboven worden genoemd, komen met zeer vergelijkbare esthetiek in functies. De geweven bovenkant komt in dezelfde kleur als Blauw en wordt gebouwd met gerecycled afval zoals plastic flessen. Extra functies zoals de veters, hakken, hakken en inlegzolen zijn ook afkomstig uit gerecycled PET materiaal. De tonale bovenkant wordt dan gecompenseerd door de White Boost midsoles die alle modellen meenemen. Gepland om op 10 mei te worden vrijgegeven, welke van de drie paren uit de Parley x adidas Ultra Boost Collection kijk je er naar uit?

De adidas NMD R1 "OG" schopte dingen op de adidas nmd r1 wit eenvoudigste manier voor de NMD serie. De zwarte op zwarte Primeknit camoufleert bijna de drie strepen zijpaneel branding, terwijl de internationale 'The Brand With The Three Stripes' branding op de hakblad kwam voor een unieke draai. De invloeden van de Micro Pacer, Boston Super en Rising Star zijn te vinden overal, vooral op de unieke 'bumpers' van de midsole in Lush Red en Royal Blue.

Het lijkt erop dat Adidas Originals nog een adidas superstar 80s dames andere manier heeft gevonden om de Superstar opnieuw te voorstellen met deze all-new cut-out constructie voor vrouwen. Het iconische originele low-top silhouet en shelltoe blijven, maar van daaruit nemen de draden van de Superstar een drastische draai uit, omdat het een gedeconstrueerde leerbovenkant heeft met twee lagen diepanel in geometrische vormen. Deze debutkleuring gaat met een scherpe schaduw van witte bovenkant, met een geelwit teen en zool voor een antieke look. Dames kunnen de gewaagde nieuwe Superstar Cutout van selecte retailers inclusief END ophalen.

De Adidas Gazelle is daar adidas gazelle roze met de Stan Smith, de Samba en de Superstar als een van de klassieke Adidas sneakersilhouetten. Ze zijn een slijtage-met-alles soort kick die nog meer moest worden toen het merk met drie strepen ze in 2016 een moderne revisie gaf (die eigenlijk overeenkwam met de vorm van vroege jaren '90-versies) in een regenboog van stijlvolle kleurwegen zoals mosterd geel en luchtblauw. Maar, zoals de trend met alle klassieke Adidas sneakers van laat blijkt, komt de Gazelle nu in een snazzy nieuwe Primeknit versie.
finesixy
 
Posts: 5
Joined: Wed Oct 18, 2017 7:33 am

Return to Introductions

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 17 guests