e kleuren. Maar dat is Point niet gestopt. Hoewel er ge

Post anything to do with your favorite anime or manga here! Disclaimer: It does not have to be your favorite.

e kleuren. Maar dat is Point niet gestopt. Hoewel er ge

Postby caicai2017 » Fri Jan 18, 2019 2:04 am

Jordan Brand viert de theatrale release van Spider-Man ?: Into the Spider-Verse met de speciale uitgave Air Jordan 1 Retro High OG Origin Story. Passend op het paar gedragen door Miles Morales in de film, geeft de schoen een draai aan een klassieke colorway door een nieuw bovenontwerp en ijzige doorschijnende buitenzool te introduceren.
De Air Jordan 1 Origin Story-releases in heren- en basisschool, op 14 december op Jordan.com en bij geselecteerde retailers wereldwijd. De Nike KYRIE 5 PE "Little Mountain" is gemaakt voor Kyrie Irving voor zijn wedstrijd tegen de Chicago Bulls op 8 december 2018.
De tong van de schoen is voorzien van een Standing Rock Sioux Tribal zegel-embleem, een knipoog naar de overleden moeder van Irving, Elizabeth Ann Larson, die een ingeschreven Nike Air Max Vision Womens lid was. "Little Mountain" afivol.fr Nike Air VaporMax Womens verschijnt op de teenendoos, die verwijst naar de Lakota-naam die Irving in augustus officieel heeft toegekend aan de Standing Rock Sioux-stam.
Samen weerspiegelen de details van de schoen de wens van Irving om persoonlijke, verbindende verhalen met verschillende kleurstellingen van de KYRIE 5 door te geven. Sinds de eerste trektocht (een Nike SB Nike Air Vapormax Womens Dunk) in 2008, heeft de in Cambridge, Massachusetts Nike Air Max 90 Womens gevestigde Concepts een consistente lijn tussen de vele idee?n gehouden : de kreeft. Er zijn een handvol Dunks om zich te klauwen - blauw in de detailhandel en een F & F geel, evenals een paar variaties van de esthetiek op de KYRIE 4.
"Aanvankelijk vond ik dat we het thema niet opnieuw moesten aanraken. Het was een moment. We hebben het gevierd. We vonden het geweldig, "deelt Concepts creative director Deon Point." Tien jaar later ben ik in meer Lobster-gesprekken dan ik kan geloven. Kyrie Nike Air Vapormax Mujer en Jason Tatum dragen versies op het veld, Sue Bird in de WNBA. Het is als deze hele beweging. "
Deze maand keert het schema terug naar zijn oorspronkelijke Dunk-basis, maar in een nieuwe paarse make-up die brandstof toevoegt aan de vlam.
"Ik heb kreeften waarschijnlijk meer onderzocht dan Nike Air Max 90 Femme Jacques Cousteau zelf," zegt Point. "Er zijn varianten Nike Air Max 95 Womens in kleurvariaties, afhankelijk van de diepte van hoe ver een kreeft onder zeeniveau kan komen. En theoretisch zijn er kreeften in kleuren die nog niet zijn gevonden."
Paars is een van die kleuren. Maar dat is Point niet gestopt. Hoewel er geen exact bewijs is dat er paarse kreeften rondzweven, als je blauw en rood mengt - de kleuren van de originelen van de Concepts - zou je net een geboorte kunnen maken.
De Concepts x Nike SB Dunk Lobster releases 14 december bij Concepts, 15 december bij geselecteerde retailers en 17 december via SNKRS. Beide schoenen zijn gemaakt van premium suède en geblokt Nike Air Max 90 Mujer in kleuren die ge?nspireerd zijn door de favoriete uniformen van Moore tijdens haar hele carrière. Tot de details behoren een verwijderbare nepbont tong op de AJI om de invloed van May Nike Air Max Vision Femme op high fashion te vertegenwoordigen, en Moore's logo en Nike Air Max TN Womens favoriete bijbelvers op de AJX.
caicai2017
 
Posts: 505
Joined: Tue Nov 28, 2017 8:32 am

Return to Anime and Manga

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron